Life is only life!

Life is only life!

lauantai 9. helmikuuta 2013

Jotakin minusta ja blogistani

Heippa!
Oon -96 syntynyt tyttö Satakunnasta. Päätin uuden vuoden kunniaksi perustaa blogin.
Uusi vuosi alkoi jo toooodella kauan sitten, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan luulisin.
Jos oikein mietitään aloitinkin blogini jo elokuussa, mutta unohdin koko asian. Nyt tarkoitus olisi kirjoitella jonkin verran minusta ja elämästäni, joka pyörii lähinnä koulun, ystävien, shoppailun, kuntoilun ja hevosten parissa. 

Olen siis tällä hetkellä 16-vuotias, maaliskuussa sitten 17 :) Kovasti odotan sitä maagista täysi-ikäisyyttä ! 
Käyn Porin Lyseon lukiota, koulu ei ole ikinä ollut se ykkösjuttu mun elämässä, mutta valitsin vuosi sitten lukion (tai se valitsi mut) rankan tien ja tarkoitus olisi se viedä kunnialla loppuun! 

Harrastan kesäisin golfia nykyään vähän vähemmän, kuin silloin ihan kakarana. Golfin kautta olen saanut uusia ystäviä ja kivat rusketus rajat ( Todellisuudessa ne söpö nilkkasukan rajat on vähemmän ihanat) :D Golfista sitten lisää ehkä myöhemmin.
Salilla käynnin aloitin tuossa joulukuun alussa ja jäin ihan koukkuun pacen sun muihin salitreeni muotoihin :) Käyn naisten kuntosalilla, Piukoissa Paikoissa tasaisen satunaisesti. Käyn myös syvävenyttelyssä ja tänään olin Joogan alkeiskurssilla. Jooga oli muuten tosi yes, juttu ja aion sitä kokeilla viellä syvemmin tässä pian. Siitäkin sitten tarkemmin lisää :) 
Lenkkeily on yksi harrastuksistani, tosin olen ainainen vilukissa ja siksi lenkkeily jää tosi vähälle näin talvisaikaan. Liukas maa ja kylmä ilma ei vaan oo se mun juttu !!

Mitäs vielä? - No mulla on hevonen tuolla Porin Raviradalla, sellanen mun mussukka =) Kottarainen on kolme vuotias ori, jolle mulla on ihan liian vähän aikaa. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa kerkeen sen kanssa enemmän puuhaamaan, nyt ammattilaiset trenaa sen kanssa ja mä saan ihailla lopputulosta !

Sellasta mun elämä nyt päällisin puolin on! Kaverien kanssa hengaillaan ja puuhastellaan yhtä sun toista ja niitä juttuja saatte takuulla täältä lukea! :)

Alkakaa ihmeessä lukioiks ja lisäilkää kommentteja, mä kun vasta harjottelen tätä blogi touhuu :p 

- Neenu 

4 kommenttia:

 1. vaikuttaa mielenkiintoselta :)! Innolla lisää tekstejä odotellen. Mäkin oon lyseossa lukiossa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyseo on niiiiin iso paikka, joka päivä törmää uusiin kasvoihin:) Ehkä törmäämme jossakin käytävällä! :)

   Poista
 2. Tykkään tästä! Innolla minäkin odottelen jatkoa! Anu

  VastaaPoista