Life is only life!

Life is only life!

tiistai 19. helmikuuta 2013

Aktiiviloman kuulumisia! :)

Heippa taas ! :)

Aktiiviloma, sehän se mun avainsana oli tälle lomalle. Sen onkin lähtenyt melko hyvin käyntiin, vaatii vaan ihan mieletöntä itsekuria ja ei todella oo helppoa kieltää itseltään kaikkia herkkuja ! Ja raja mikä on terveellinen herkku mikä taas ei, on jotenkin vaikeeta käsittää... 

No mutta siis se lauantai-ilta vaihtukin rauhallisesta koti-illasta rauhalliseen kaveri-iltaan Satun söpössa celicassa, sillon hese mättö vei voiton hmmh -..- Mutta ilta oli ihan mainio, ajeltiin uusilla asutusalueilla ja mietittiin millanen olis meidän tulevaisuuden koti :) Käytiin myös moikkailemassa muutamaa tuttua :) 

Sunnuntaina mua väsytti aamulla ihan liikaa ja ajattelin, että takuulla en nouse ylös koko sängystä. Raveihin en todellakaan jaksanut lähteä, mutta äippä ylipuhu mut syömään Toreroon sen kanssa. Söin terveellisesti lohta ja rapuja sekä valkosipuli-yrtti leipää melko nams ! :) Jälkiruuan pystyin karistamaan mielestäni, enkä edes katsonut koko listaa ! :) 

Eilen, maanantaina menin Jeninan kanssa uimaan! En oo ikinä osannut kuvitella, että uiminen on niiin rankkaa. Uudessa uimahallissa oli todella hyvät mahdollisuudet uida matkaa ja altaan pituuskin oli mukavat 50m. Uin kevyet 500m ja aion yrittää jatkossakin käydä uimassa aina silloin tällöin :) Illalla sitten mentiin Satun kanssa leffaan :) 21 tapaa pilata avioliitto oli ihan mahtava suomalainen leffa ja nauroin ihan vedet silmissä! Huvittavia kohtauksia koko leffa täynnä, eikä ollut mikään romanttinen lässy leffa, vaan ihana komedia! Kaikki siis vaan katsomaan ja nauramaan! :)  Jatkettiin sitten leffasta vielä heseen, ja kas sorruin syömään tortillan hmmhm!! Positiivista oli, että leffassa järsein baby porkkanoita, keksein jopa hyvän taktiikan miten järsiminen ei kuulu :) Ilta jatku ajelulla ees taas ja kotiseutu ajeluakin tuli harrastettua! 

Tylsyyden innoittamina, eksytiin pelleileen :D

Satun söpössä celicassa on myös vaaleenpunaset karvanopat! <3 

Nopee lähtö lauantai-illalla :) 
Tänään mulla on kai jonkun sortin lepopäivä ! Jos nyt en innostu lähtemään lenkille, se kyllä houkuttelis. Ulkonakin kun on tosi siisti keli ja juuri muutakaan tekemistä nyt ole ! :) Huoneeni tosin on jonkin pommin räjäyttämä HUPS! :) 

Nenni
-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti