Life is only life!

Life is only life!

lauantai 2. maaliskuuta 2013

WeekEND


Melkein se kevät jo tuli! 
Hei Hanipööt! :)

Mun viikonloppu alko jo torstaina, tai siis en jaksanut aamulla raahautua tunniks kouluun ni pidin sitten vähän omaa lomaa !
Sali treenaus jäi unholaan torstain osalta joten sitten reippaasti pyöräilin 25km meidän olohuoneessa :) Mutta siis syy miksi en jaksanut vaan tunniksi lähteä kouluun oli se, että mun oli lähdettävä yhden aikaan Suomen Turkuun! Äitin ihana ruotsalainen ilopilleri serkku Anne tuli Turkuun lentokoneella ja haettiin hänet sitten sieltä! Vierailtiin myös matkalla Myllyssä, ostettavaa ei löytynyt mutta ruoka oli ihanaa <3Ricossa sitten söin aurajuusto härkää! NAMS! ;)
Kotona herkuttelu jatkoi, juustosuklaa kakkua ja mansikoita <3
Perjantaina mun oli kuitenkin lähdettävä kouluun! Perjantai-illan suunnitelmassa oli mennä salille pumppiin ja tehdä hiukan koulu juttuja. Äiti ja Anne lähtivät taksilla Poriin ja vanhingossa eksyin samaan taksiin ja syömään Rossoon Satun kanssa. Taas siis jäi kuntoilu puoli HYPS :-) No meillä oli Satun kanssa hauskaa ja koko Länsi-Pori tuli katsahdettua. Monta hienoa kämppää tuli bongattua. Loppu illasta saatiin kyytiin kallis lasti kotiin vietäväksi ;)
Kyllä se kevät tulee, pikku hiljaa täytyy alkaa kehittää kevät lookkii :) Tänään sitten, päätettiin olla reippaita ja kävellä 6 km tuonne meren rantaan, jonkin sortin talvitapahtumaan. Keli kuitenkin ylläti meidät täysin ja vaikka kuinka join kuumaa kaakaota ei vilu kadonnut mihinkään. Kotona sitten istuskelin saunassa melko kauan niin että edes hiukan onnistuin sulamaan! : )
Nyt vuorossa olisi Pitsaa hmmhm... No mutta illalla ne koulu jutut kutsuu ja ens viikosta tulee takuulla mielenkiintoinen ! Suuri Tampereen retki palkitsee sen viikon!!! :)

Huomenna luvassa Ikea, saas nähdä tarviiko mun vuokrata pakettiauto ;)

Hauskaa lauantai-iltaa! <3

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja kiva tää ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. kiva blogi ! :) vähän häiritsi tuo tekstin väri , en tiedä olenko ainut mutta miulla ainakin oli tosi vaikeeta saada tekstistä selvää... mutta muuten ulkoasu tosi hieno :)
  -jään seurailee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada rakentavaa palautetta :) Koitan kehitellä väriin muutosta :)

   Poista
 3. oi näyttääpä hyvältä tuo ruoka namm! :)

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihanan kesäinen banneri :) kesä tule jo !

  http://feelthismoment-mirva.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää tässä odotellaan :) Käyn kurkkiis sun blogin myös :)

   Poista
 5. juustokakkku on ihan parasta! kiva blog sulla :)

  www.thisiswhoiamnow-miisa.blogspot.com

  VastaaPoista