Life is only life!

Life is only life!

torstai 28. maaliskuuta 2013

Muna rikasta pääsiäistä!

Ja niin kuin sitä kevättä on odotettu, niin alkaa se vihdoin ja viimein tulemaan tännekkin ! Ihana pääsiäis ilma ja ihana se tunne kun saat laittaa arskat silmille ja lähteä kohti koulua puol kaks päivällä! :D Siinä ne mun tän päivän fiilikset !

Kaikki ei kuitenkaa oo mennyt ihan niin kuin elokuvissa... Eilen nimittäin tai oikeestaan jo tiistaina päätti mun kurkku tehdä tepposet, nyt siis nokka vuottaa ja kurkku täynnä jonkin sortin rakkuloita :( Toiseks mun jalat päätti heittää stopit sali treenille, enkä oo sinnekkään kerennyt lainkaa tällä viikolla ...

Eilen kävin pitkän tauon jälkeen moikkaamassa mun uljasta Kottaraista raviradalla, kyllä siitä vielä hevonen tulee. Melko pieni se kyllä on ja sen tukkakin on aika säälittävä, kun miettii et se on ori ... Taitaa tää prinsessa odottaa uljasta ratsua vielä hetken :)

Tänään oli vuorossa englanninkoe ja täytyy myöntää, että JOS eilen olisin lukenut voisin tänään olla hiukan vielä iloisempi :) No elämä on valintoja täynnä ! Ens tiistaina alkaa koe viikko, joka mun kohdalla tarkottaa kahta koetta ja vapaata :P Ens jakso alkaakin heti seuraavalla viikolla ja sitten on tää likka melkoisessa pulassa... Kaikki koodit täynnä, että teveiset niille jotka nyt on ihmetellyt kun mua ei koskaa näy koulussa niin ens jaksossa oonkin sitten aina siellä! :P

Aivan melkein unohdin tästä blodista tuli maanantaina musta tukkanen :D Ei ihan ollu mun ajatus kun parturiin lähin, mutta oon nyt saanut niin paljon positiivista palautetta tästä tukasta että taidanpa itsekkin jo tykätä tästä ja pitää itseni tummana ! : - )

Paljon asiaa ja vähän kuvia TAAS! No lupaan taas tsempata ! <3

Muna rikasta pääsiäistä kaikille ja nauttikaa keväästä <3

- NenniHih =) 

Mielipiteitänne ? =) 

4 kommenttia:

 1. Oletpa tosi kaunis! :3

  <3: http://kindarandomcrap.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo otsikon auringonlaskukuva, tosi tunnelmallinen! Ja tuo taustan ruusu on myös tosi kaunis :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoos!! :) Oma koti kullan kallis vois tohon kuvaan sanoa :))

   Poista