Life is only life!

Life is only life!

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Timantit on ikuisia ...

...  niin kuin timantit ovat ikuisia ovat myös muistot. Olen viettänyt mahtavan kesän yhdessä poikaystäväni, parhaiden ystävieni, perheeni ja ystävien kanssa. On ollut todella hienoa huomata miten itse muuttuu ja kasvaa. Viime kesäni oli lähinnä hepostelua ja kotona hengailua. Nyt olen viettänyt kesän täysin eristyksissa hevosista jos muutamaa talli kertaa ei lasketa.

Kesälomani on siis mennyt poikaystäväni kanssa uidessa, syödessä ja tutustuessa. Viikon päästä olemme olleet puoli vuotta yhdessä ja elämä hänen kanssaan on huippua. Retki Myllyyn ja kesähäitä juhliessa! Lisäksi kaikki yhteiset viikonloput ja viikot :)
Rakkaita ystäviä on näkynyt paljon ja reissu Tampereelle kertaa kaksi olivat molemmat todella onnistuneita, unohtamatta tietenkään Summer up reissua Lahteen :)

Perheen lisäys Esko on myös tuottanut lisää maanvaivaa, mutta myös opettanut vastuuntuntoa ja rakkautta tätä karvakasaa kohtaan :) Kännyköitä olen rikkonut jo liiankin tasaiseen tahtiin joten kuvat ovat vähäisiä kesästä:(

Nyt kuitenkin vuorossa arki ja lukion 2.luokka. Blogia kohtaan lupaan panostaa ja kuvailla lisää sekä hankkia lukijoita :) Treenailla hieman salilla ja lenkillä sekä opiskella ja NAUTTIA!!

Toive postauksia saa ja pitää laitella sekä linkkailkaa omia lempi blogejanne :))

Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti