Life is only life!

Life is only life!

torstai 8. elokuuta 2013

Paluu arkeen

Paluu arkeen tapahtuu luultavasti meillä kaikilla, koulut alkaa ja kesä alkaa jäämään taakse :( Ite oon enemmän kesä ihmisiä ja siks mua jo valmiiks puistattaa ajatus siitä et tulee syksy ja talvi ja pimeys ottaa vallan ...

Kouluun palaan maanantaina kello 11.00 ja nyt vasta alan huomaamaan miten paljon mulla onkaan vielä tekemistä. Huone on pommin jäljiltä ja koulukirjat hujan hajan :// Lisäksi aloitin oriflame tuote edustajana ja ihan koukussa oriflameen ja kauheella halulla yritän perehtyä asioihin :)

No mutta mua ei ookkaan blogin puolella näkynyt hups! Mutta tarkotus olis taas alkaa kirjoittelemaan ja katsahtelemaan mun elämää :) Lähinnä varmaan keskityn oriflameen kouluun ja treenaukseen :)

Nyt vähän kuvia mun kesästä :)

Ollaan kesällä kavereiden kanssa käyty Laivalla kattoos isac Elliottia, Summer up:issa 2 päivää, Ylex popissa sekä Porisperessa katsahtamassa cheek, Haloo Helsinki ja Justimus :) 

Käytiin myös poikaystäväni pikkuserkun häissä ja mä niiin rakastan kesähäitä ja juhlia muutenkin :) Muita juhlia en päässytkään oikeen kesällä juhlimaan :)

Lisää kuvia ja juttuja ehkäpä jo huomenna !!! :) 
<3 Neenu

2 kommenttia: