Life is only life!

Life is only life!

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Näennäistä kiirettä!

Heissa muruliinit!

 En oo teitä unohtanut, mut oon vaan ollut iha liikaa kaikkea menoa !! Oon alku loman ollut töissä, uimakoulussa - melkosta hulapaloota oli sekin, mutta lasten kanssa puuhastelu on aika kivaa :)

Lukion ensimmäinen vuosi on nyt ohi ja on pakko myöntää, että se oli raskain vuosi ikinä mun koulu historiassa. Ens vuonna kiritään sitten hiukan lisää ja alkaa vlmistautuminen valkolakkiin ! Apua mitäköhän siitäkin tulee :) Mites teidän opiskelut ?

Koulun loppumista juhlittiin kaveri porukalla Tampereella, lähettiin kattoon Ylex-poppia. Rakastuin täysin Haloo Helsingin live showun, toisaalta Pmmp oli melkonen pettymys... :/ No mutta koko päivä kului Tampereella ja hauskaa todellakin oli kiitos muruille siitä!

Meille on myös tullut uusi perheenjäsen Esko. Eskon on 8 viikkoa vanha Englanninbuldoggi! <3 Melkoisen lutunen tapaus. Toinen, isompi muruseni matkusti Tampereelle saakka irtopala leikkaukseen, nyt on poni koppihoidossa ja sitten se pääseekin maalle toipumaan rauhassa:)

Treenaus rullaa omalla painollaan, käyn lenkillä säännöllisesti ja olen alkanut miettiä ruokavalion uusiksi laittamista :) Uusi sali olis myös hakusessa, oma toimiseen salitreeniin :) Miten teidän loma ? Entä treenaus ? =)
Hauskaa kesä ja kirjoitellaan!!! :)

- Nenni

8 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka söpö koira ;___; <3

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. söpö koiruli!:)

  http://followyourdreams-oona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi elämä mikä ihanuus tuo teidän Esko! <3 Tuli itsellekin ihan pentukuume :D

  an-nae.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Esko on melko hellyyttävä tapaus :D

  http://neenuslife.blogspot.fi/
  tuolta lisää pennun kuulumisia :-)

  VastaaPoista