Life is only life!

Life is only life!

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pikkulauantai ! :)

Hips!

Keskiviikkossa jo mennään ja viikonloppua odotellaan! :) Kevät alkaa kolkuttelemaan jo ovilla ja ainakin mä huomasin tuolla koulussa, että ihmiset alkaa pukeutumaan jo keväisempiin vaatteisiin, linnut laulaa ja aurinko lämmittä jo huikean paljon ! - Kevät saa mutkin lenkkeilemään ja nousemaan aamulla hiukan aikaisemmin :)


Kohta tulee kesä!!! <3


Alkuviikko on sujunut melko lepposasti, maanantai sujui koulussa. Aamulla kävin vähän lenkkeilemässä ja testasin miten kauan tolla kuntopyörällä jaksaa polkea. 25 km kohdalla päätin, että emmä kyllä enään viitsi. Se on melko tylsää :p Illalla sitten vielä äipän kanssa kävin kävelemässä :)

Eilen olin Ellun kanssa piukat pakarat- jumpassa, vatsalihastreeniin keskityttiin tällä kertaa. Oli hauskaa ja paikatkaan ei ollu aamulla jumissa! :) Eilen myös olin vähän kaupungilla kiertelemässä ja ostin mustat kivat bikiinit, alennuksesta tietty! Hintana huimat 4€ ja mustia bikineitä ei mulla ainakaan oo koskaan liikaa :) Koulussa oli kivasti kokeenpalautus. Tuloksissa ei erityisesti kehuttavaa, mutta loppu tulos oli että mun pitkä matikka vaihtuu just nyt lyhyeen. En jaksa lyödä päätä seinään ja silti olen pihalla asioista. Matemaattisesti tarvitsee olla lahjakas ja mä en pysy lukion pitkän matikan tahdissa ...

Tänään sitten olikin suhteellisen järkevä päivä koulussa ja Essin kanssa tehtiin äikän lähdekritiikki tehtäväkin. Syötiin myös vanilija jäätelöa ja vadelmia Nams! Kunnes Essi teki löydön, keskellä jäätelöpalaa oli jokin punainen möhkäle joka suli aivan nesteeksi... Tein heti reklamaation :D:D:D
Nyt lenkille!
Mun huone on kerrankin siisti! :)



Aurinkolasitkin kaivoin kaapista, vähän tuli fiilisteltyä!

Viikko vielä ja sitten olis tiedossa viikonloppu Tampereella Essin kanssa!

Innostuin tänään yhdistelemään jo kesävaatteita, kukkakin löyty ! :) 

- Nenni

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Se on loppu nyt...

... jaa niin mikä? - Mun ja monen muun loma ! 
Voihan tylsyys, onneks kevyt maanantai edessä. Lukio vaan vie niin paljon enemmän aikaa ja voimia kun toi peruskoulu, joskus ihan kaduttaa että miksi menin lukioon. Toisiinaan sitten taas muistan mikä se juttu olikaan :) 
No, mutta ei masenneta rentoa sunnuntai-iltaa koululla :) Viikonloppu tosiaan meni ihan kamalan nopeasti. Perjantai-illan pumppi oli ihan super hauskaa ja vaikka se laittokin mun kropan melko hapoille niin ilta meni silti mukavasti Porissa Sadun kanssa. Ajeltiin ympäriinsä ja loppu yöksi tultiinkin Luvialle. 
Lauantain olin luvannut pyhittää äidille, ja alotettiinkin päivä lenkkeilyllä. Sää oli ihana ja mun kädet kipeemmät kun uskoa voitte. Pelkkä tekstiviestin kirjotuskin tuntu tuskalta... Silti urheasti lenkkeiltiin 10 km lenkki ja tehtiin hirmu hyvää kanasalaattia :) Ilta menikin vaihteeksi Sadun kanssa Porissa :)
Tänään sitten ekaa kertaa lomalla nukuin, oli hirveen hauskaa herätä aamulla just sitten kun itse halus! Joulun jälkeen ekaa kertaa kävin myös moikkaamassa Mummua yhdessä perheen kanssa. Harrastettiin myös maalaisajelua ympäriinsä. Taisin kyllä nukkua yli puolet matkasta :D 

Loma siis meni, mutta mun lomassa ei ainakaan ole mitään valittamista, tosin olisi ollut kivempaa vietellä aikaa monen muunkin kanssa, mutta kaikilla lomaa ei ole ja moni oli jonkin pöpön kourissa kotona :( 
Mites teidän lomat ? =) 

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! - Saas nähdä jatkuuko mun himo liikunta buumi vielä arkenakin ;)


perjantai 22. helmikuuta 2013

Miten kaikki kiva loppuu aina aikanaan?

Loman osalta maali alkaa olemaan jo lähellä. Melko mälsää, toisaalta en oo mikään lomailijakaan, mutta ei toi koulun penkkikään niin hirveesti nappaa...

No onneks toi kevät alkaa tekemään tuloaan, ihan jo odotan kun saan heittää toppavaatteet jonnekkin vaatehuoneen perukoille ja pukeutua kevyemmin. Mua on silti viime aikoina ihan alkanut hämmästyttää miten moni tykkää tästä Suomen talvesta, mun juttu tää ei ainakaan oo. Toisaalta jos osaisin luistella, hiihtää tai lasketella niin voishan tää sit ollakin tosi nastaa, noista kun mikään ei ihan oo se mun juttu ! :) Oon myös varmaan ikuinen vilukissa :/

No mutta loma on menny iha sairaan kivasti, vaikkakin pieni flunssa mua on koetellut - ja montaa muutakin! :/  Sadun kanssa ollaan kiusattu yhteisiä tuttuja kahvittelemalla heidän luonaan, Kiitos siis heille! :) Ja Satun auton ulkoilutuskin on meiltä onnistunut melko helposti :) Uiminen oli mulle ehkä ihan uus juttu tällä lomalla, kävin uimassa kaksi kertaa loman aikana ja ihan sairaan tehokasta ja hauskaa ennen kaikkea !  Eilen tutustuin Ellun kanssa Piukat Pakarat - jumppaan, tänään hiukan vatsalihakset ja pakarat on erimieltä liikkumisesta, mutta illalla olis vielä tarkotus testata Pumpin vaikutus tällä kropalla! : ) 


Treenaaminen jatkuu, palkinto odottaa sitten mua tuolla jossain :)


Nyt kohti Pumppia ja vauhdikkaaseen perjantai-illan viettoon Satun kanssa ! :)
Hauskaa viikonloppua! <3
- Nenni


tiistai 19. helmikuuta 2013

Aktiiviloman kuulumisia! :)

Heippa taas ! :)

Aktiiviloma, sehän se mun avainsana oli tälle lomalle. Sen onkin lähtenyt melko hyvin käyntiin, vaatii vaan ihan mieletöntä itsekuria ja ei todella oo helppoa kieltää itseltään kaikkia herkkuja ! Ja raja mikä on terveellinen herkku mikä taas ei, on jotenkin vaikeeta käsittää... 

No mutta siis se lauantai-ilta vaihtukin rauhallisesta koti-illasta rauhalliseen kaveri-iltaan Satun söpössa celicassa, sillon hese mättö vei voiton hmmh -..- Mutta ilta oli ihan mainio, ajeltiin uusilla asutusalueilla ja mietittiin millanen olis meidän tulevaisuuden koti :) Käytiin myös moikkailemassa muutamaa tuttua :) 

Sunnuntaina mua väsytti aamulla ihan liikaa ja ajattelin, että takuulla en nouse ylös koko sängystä. Raveihin en todellakaan jaksanut lähteä, mutta äippä ylipuhu mut syömään Toreroon sen kanssa. Söin terveellisesti lohta ja rapuja sekä valkosipuli-yrtti leipää melko nams ! :) Jälkiruuan pystyin karistamaan mielestäni, enkä edes katsonut koko listaa ! :) 

Eilen, maanantaina menin Jeninan kanssa uimaan! En oo ikinä osannut kuvitella, että uiminen on niiin rankkaa. Uudessa uimahallissa oli todella hyvät mahdollisuudet uida matkaa ja altaan pituuskin oli mukavat 50m. Uin kevyet 500m ja aion yrittää jatkossakin käydä uimassa aina silloin tällöin :) Illalla sitten mentiin Satun kanssa leffaan :) 21 tapaa pilata avioliitto oli ihan mahtava suomalainen leffa ja nauroin ihan vedet silmissä! Huvittavia kohtauksia koko leffa täynnä, eikä ollut mikään romanttinen lässy leffa, vaan ihana komedia! Kaikki siis vaan katsomaan ja nauramaan! :)  Jatkettiin sitten leffasta vielä heseen, ja kas sorruin syömään tortillan hmmhm!! Positiivista oli, että leffassa järsein baby porkkanoita, keksein jopa hyvän taktiikan miten järsiminen ei kuulu :) Ilta jatku ajelulla ees taas ja kotiseutu ajeluakin tuli harrastettua! 

Tylsyyden innoittamina, eksytiin pelleileen :D

Satun söpössä celicassa on myös vaaleenpunaset karvanopat! <3 

Nopee lähtö lauantai-illalla :) 
Tänään mulla on kai jonkun sortin lepopäivä ! Jos nyt en innostu lähtemään lenkille, se kyllä houkuttelis. Ulkonakin kun on tosi siisti keli ja juuri muutakaan tekemistä nyt ole ! :) Huoneeni tosin on jonkin pommin räjäyttämä HUPS! :) 

Nenni
-

lauantai 16. helmikuuta 2013

Melko tavallinen lauantai!

Heippa!

Niin kuin otsikkokin kertoo niin mun lauantaini on melko rauhallinen ja tavallinen ! :) Toisaalta ihan kivaa, käyttin Essin kanssa Porissa syömässä. Laiskoina lukiolaisina ei me jaksettu alkaa väsäämään ruokaa itse, joten tehtiin kärpäsestä asiaa ja lähettiin Poriin viemään mun vanhoja koulukirjoja Suomalaiseen kirjakauppaan ja eksyttiin Marttiinaan syömään. Oli melkosen hyvää aurajuusto pastaa ja mikä parasta pystyttiin sanomaan jälkiruualle "EI" :) 
Essi lähti viettämään pidennettyä viikonloppua pohjoiseen ja mä jäin kiltisti tänne, mitenköhän selviin? =) 

No, huomenna olis suunnitelmissa ravit Satun kanssa ja kunnon yö-unet! Tänään vielä taidan päälystellä koulukirjoja ja rentoutua kunnolla, kylpy saattas olla melko kova sana! :) 

Muutama kuva, kyllä niitä kuvia oikeesti alkaa tulemaan :) 

-Nenni 


Kännykän kameran melko huonolaatu, mutta siis tässä mun terveellinen lounas ! :) 

Koulutyö, joka olis vähäsen niin kun luettava. - Siinäkin puuhaa illaksi :p

Viimeisin, muttei vähäisin on mun ainut ystävänpäiväkortti! Kortin taiteili mulle mun rakas kummipoika Kimi 2v :) 

perjantai 15. helmikuuta 2013

Perjantai!

Heissulivei!

Vihdoinkin se perjantai koitti! Ja sen mukana, myös Loma!!! Loma fiilikset on kyllä, hieman kadoksissa...
Eilinen ystävänpäivä jo meni jotenkin penkin alle, kun jouduin aloittamaan päiväni terveyskeskuksesta todella kovan kurkku kivun vuoksi, testien jälkeen tulos oli, että mulla on angiina MUTTA ei olekkaan koska kuumetta minulla ei ole. En siis saanut mitään lääkettä ja kärsin kurkku kivustani yhä. Penkkaritkin menivät sitten ihan sivusuun kun siellä terveyskeskuksessa istuskelin. Kotona minua odotti kirje, jossa kerrottiin, että minulle on varattu aika neurologille. (Olen siis kärsinyt huimauksesta jo jonkin aikaa)

Tänään se lomafiilis on vaan kadoksissa. Olin toki parhaan kaverini Essin kanssa arnoldsilla syömässä ja pacessa. Koulussa oli todella kauniita kakkosluokkalaisia, jotka siis tanssivat vanhojen tanssit tänään :) Itselläniki haaveena olisi ensi vuonna ne tanssia ! Äsken kävelessäni kotiin olin liukastua tuolla tien reunassa tuloksena turvonnut nilkka. Loppu ilta siis menee lähinnä television ja koneen vieressä, melko kuivaa :/

No, mutta jos huomenna aloittaisi loman oikein kunnolla. Lupasin Essin kanssa mennä syömään Poriin ja jos tänään illalla hoidan koulujuttuja ei niitäkään tarvitse stressata, kuin vasta loman jälkeen ! :)

Kuvaaminen on taas hiukan jäänyt, mutta saatte takuulla kuvia- kenties jo huomenna! :)

Puss och kram!

-Nenni

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kuntoilua ja Unta !

Heipsan! :)

Eilinen päivä meni jotenkin ihan ohi. Koulussa oli mukamas liikaa aineita ja väsytti ihan koko päivän. Tosin illalla Jenina piristi mua piiitkällä kävely lenkillä, saatiin höpötellä asioista ja oli tosi hauskaa =)

Tänään olin sit ekaa kertaa siellä joogassa, vitsi siel oli ihanaa niitten vanhojen rouvien kanssa :) Siis jotenkin se rentoutti ja oli ihanaa löytää kaikkia uusia pikkusia lihaksia (Siis mulla pikkusia lihaksia!?) Ohjaaja oli tosi mukava ja loppu rentoutuksessa oli ihan sairaan siistiä vaan maata siellä lattialla ja unohtaa kaikki! - Kaikki siis ihmeessä kokeilemaan joogaa. Ensi viikolla olis tarkotus käydä vähän lisää erilaisissa joogissa ja muutenkin salilla - hiihtoloma muuttuu siis kuntoilulomaksi :)

Kouluun menin siis vasta kahdeksitoista ja hauskuutta ei tästäkään päivästä puuttunu, lyseossa on vaan ihan mahtavia tyyppejä ! Tosin viimeinen englannin tunti oli yhtä kidutusta, jotenkin se vaan ei napannut !

Iltapäivällä keksin sitten tehdä pannukakkua! - Mun pikkuveljen mielestä se näyttikin jo niin epäilyttävältä että eipäs se sitä suuhunsa laittanut, mutta iskän mielestä se oli ihan hyvää ja mäkin maistoin pikkasen palasen ja kyllähän sitä söi :) Mä kun en oo mikään keittiö ihminen ja mä en mitenkään kuulu keittiöön :)

Lopussa muutama kuva, tosta matkan varrelta :)
Tää kuva on mun ja Sadun pannukakusta, mun näytti tänään vähän paremmalta :)


Vähän sali ja jooga meininkii :)


Tää kuva siks, että näin unta viime yön siitä kuinka lennettiin frendien kanssa etelän lämpimään ja heräsin tietty just siellä lentokentällä... mälsä uni.. Mut siis tää kuva on otettu muutama vuos sitten Dubaista kun oltiin :) 

maanantai 11. helmikuuta 2013

New look! :)

Heissan taas kaikille! :) 

Maanantait on yleensä niitä mun vähemmän suosikki päiviä, kaikki harmittaa ja mikään ei vaan onnistu. MUTTA tää maanantai on ollut jotakin ihan muuta! :) 

Menin kouluun vasta 12.00, joka tarkotti sitä, että sain käydä aamulla lenkillä ihan rauhassa ja valmistautua kouluun ilman sitä kamalaa aamu kiirettä- Huippua! Koulupäivä kesti vaan kaks tuntii matikkaa ja äidinkieltä.

Koulun jälkeen mulla sit oli se parturi josta jo puhuinkin, tulos löytyy tuolta alta! Oon iha sairaan tyytyväinen ja tää todellakin virkisti mun maanantaita vielä lisää! :) 
Mun huoneeseen tehtiin melkonen remppa tossa viime viikolla ja tänään oli loppu silauksen vuoro. Sain uuden jenkkisängyn, ja vaatekaapin oviin kivat koko vartalopeilit.

No mut seuraavana vähän kuvia! :) 

Tältä mä näytin vuosi sitten



.... Ja tältä tänään

Illaks on taas vähemmän hauskaa puuhaa :P

Ja tässä mun uusi rakkaus <3

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

Heippa, ja ihanaa sunnuntai päivää!
Nää sunnuntait on jotain ihan kamalia, huomenna taas maanantai ja koulu viikko edessä. Suunnitelmissa olisi vähän joogailua, kuntosalia, huomenna parturi jonka tulos selviää vasta huomenna, sekä tietty koulua. 

No, mutta siis niin kuin otsikko kertoo olen todellakin sitä mieltä että kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Rakastan kuvia ja huoneeni onkin pitkälti koristeltu elämäni varrelta otetuista kuvista:) 
Ajattelin nyt tähän postaukseen lisäillä muutamia, uudempia ja vähemmän uudempia kuvia! - Katsotaan miten käy ! 
Minä, Essi ja Jenina olemme tunteneet pitkään ja vietämme aikaa paljon yhdessä!

Kuva on ainakin kaksi vuotta vanha, kuvassa minä ja  golf-ystäväni Laura

Yhtä vanha kuin edellinenkin, Siirikin on golf-ystäviäni

Satuun tustuin paremmin vasta nyt lähi aikoina, hepostelemme yhdessä ja olemme samalla aaltopituudella (toisinaan)

Kottarainen

Golf-kesä tunnelmia edelliskesältä

Ja rakas kummipoikani Kimi
Tässä nyt joitakin kuvia, blogini tulee takuulla täyttymään kuvista, toivottavasti pidätte :)

lauantai 9. helmikuuta 2013

Jotakin minusta ja blogistani

Heippa!
Oon -96 syntynyt tyttö Satakunnasta. Päätin uuden vuoden kunniaksi perustaa blogin.
Uusi vuosi alkoi jo toooodella kauan sitten, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan luulisin.
Jos oikein mietitään aloitinkin blogini jo elokuussa, mutta unohdin koko asian. Nyt tarkoitus olisi kirjoitella jonkin verran minusta ja elämästäni, joka pyörii lähinnä koulun, ystävien, shoppailun, kuntoilun ja hevosten parissa. 

Olen siis tällä hetkellä 16-vuotias, maaliskuussa sitten 17 :) Kovasti odotan sitä maagista täysi-ikäisyyttä ! 
Käyn Porin Lyseon lukiota, koulu ei ole ikinä ollut se ykkösjuttu mun elämässä, mutta valitsin vuosi sitten lukion (tai se valitsi mut) rankan tien ja tarkoitus olisi se viedä kunnialla loppuun! 

Harrastan kesäisin golfia nykyään vähän vähemmän, kuin silloin ihan kakarana. Golfin kautta olen saanut uusia ystäviä ja kivat rusketus rajat ( Todellisuudessa ne söpö nilkkasukan rajat on vähemmän ihanat) :D Golfista sitten lisää ehkä myöhemmin.
Salilla käynnin aloitin tuossa joulukuun alussa ja jäin ihan koukkuun pacen sun muihin salitreeni muotoihin :) Käyn naisten kuntosalilla, Piukoissa Paikoissa tasaisen satunaisesti. Käyn myös syvävenyttelyssä ja tänään olin Joogan alkeiskurssilla. Jooga oli muuten tosi yes, juttu ja aion sitä kokeilla viellä syvemmin tässä pian. Siitäkin sitten tarkemmin lisää :) 
Lenkkeily on yksi harrastuksistani, tosin olen ainainen vilukissa ja siksi lenkkeily jää tosi vähälle näin talvisaikaan. Liukas maa ja kylmä ilma ei vaan oo se mun juttu !!

Mitäs vielä? - No mulla on hevonen tuolla Porin Raviradalla, sellanen mun mussukka =) Kottarainen on kolme vuotias ori, jolle mulla on ihan liian vähän aikaa. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa kerkeen sen kanssa enemmän puuhaamaan, nyt ammattilaiset trenaa sen kanssa ja mä saan ihailla lopputulosta !

Sellasta mun elämä nyt päällisin puolin on! Kaverien kanssa hengaillaan ja puuhastellaan yhtä sun toista ja niitä juttuja saatte takuulla täältä lukea! :)

Alkakaa ihmeessä lukioiks ja lisäilkää kommentteja, mä kun vasta harjottelen tätä blogi touhuu :p 

- Neenu